Produk Kecantikan Wajah

1)RM50 -- Anggun Series Facial Foam
2)RM50 -- Anggun Series Toner
3)RM50 -- Anggun Series Moisturizer
4)RM50 -- Anggun Series Whitening
Produk-produk KOSMETIK Berasaskan Bio-Enzym herba & buah-buahan ,Minyak kelapa dara..BACK TO NATURE..gunakan produk dari khazanah alam lebih selamat!!

1)RM50 -- Anggun Series Facial Foam
2)RM50 -- Anggun Series Toner
3)RM50 -- Anggun Series Moisturizer
4)RM50 -- Anggun Series Whitening

 Jika xmahu beli 1 set boleh beli berasingan..1 set RM200 + 1 Produk MINGGUAN PERCUMA

CARA GUNA SET KECANTIKKAN WAJAH


  1) FACIAL FOAM – Segar Berseri
Formulasi terkini berasaskan minyak kelapa dara dan diperkaya dengan bio enzyme serta tocotrienols berfungsi sebagai pembersih yang mampu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati, menanggalkan minyak dan kulit kasar,  mengawal keseimbangan lembapan semulajadi dan mencerahkan kulit selain daripada menghilangkan jerawat. Sesuai untuk semua jenis kulit bagi lelaki dan perempuan.
Cara penggunaan : Cuci muka dengan Facial Foam Anggun Series, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.
  2) TONER – Menyegar & Membersih Liang Roma
Toner ini bukan sahaja bertindak membersihkan malah dapat mengembalikan kulit wajah yang kusam dan lesu selain mengecilkan pori-pori kulit. Untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah, pastikan anda menyapunya setiap hari. Kelembapan kulit akan lebih seimbang. Sesuai untuk semua jenis kulit
Cara penggunaan :
Selepas membersih muka dengan Facial Foam, semburkan Toner pada tapak tangan, sapu pada keseluruhan muka dan ratakan dengan jari.
3) MOISTURIZER - Menyegar 
Amalkan penggunaan Krim Pelembap Anggun Series kerana ianya memberikan kesan kulit lembut, menelap dengan cepat ke dalam kulit. Ia juga untuk menganjalkan kulit yang mulai kendur. Selain itu, ia menghalang sinaran UV menembusi lapisan kulit dan bertindak melambatkan proses penuaan.
Cara penggunaan : Sapu Krim Pelembap pada keseluruhan wajah dengan urutan secara ke atas selepas menggunakan Toner.
4) WHITENNING – Menyegar & Melindung
Krim Pemutih Anggun Seires bertindak melindungi dan mencerahkan kulit dari dalam dan luar serta mengurangi masalah jeragat dan pori-pori. Rumusan teknologi terkini membolehkan kulit wajah cerah dengan memantulkan cahaya daripada cela kulit yang terbina daripada garis halus dan kedutan sambil mengurangi kesan merah yang berpunca daripada kulit sensitif.
Cara penggunaan :Sapukan Krim pemutih Anggun Series secara rata pada keseluruhan kulit muka dengan urutan ke atas.

1. Facial Foam - menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati, menanggalkan minyak dan kulit kasar,  mengawal keseimbangan lembapan semulajadi dan mencerahkan kulit selain daripada menghilangkan jerawat.
2. Toner - berfungsi membersih kedalam liang roma untuk menanggalkan kotoran agar kulit bersih dan cerah. Ia juga untuk memastikan Kelembapan kulit akan lebih seimbang. Sesuai untuk semua jenis kulit
3. Moisturizer - mampu melindungi kulit dari sinaran UV, menanggalkan sel-sel gelap serta tompokan gelap & membantut pembentukkan melanin pada akar umbimya.
4.WHITENNING  –  Menyegar & Melindung Krim Pemutih Anggun Seires bertindak melindungi dan mencerahkan kulit dari dalam dan luar serta mengurangi masalah jeragat dan pori-pori.

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK

Testimoni 1


Salah seorang ahli bioasli iaitu Pn Rohana telah mencuba produk kosmetik set anggun series (AS). Sebelum ini, beliau mengalami masalah seperti muka berjeragat, tona warna kulit yang tidak sekata serta kesan kedutan di bawah mata. Setelah mencuba produk kosmetik set anggun series selama sebulan, kulit beliau menjadi halus, bersih dan cerah. Kesan jeragat mulai hilang dan kesan kedutan di bawah mata sudah tidak kelihatan lagi. Tona warna muka nampak sekata. Rakan-rakan beliau memuji sebab muka kelihatan lebih bersih, putih dan menawan. Beliau sekarang menggunakan produk kosmetik set anggun series setiap hari tanpa ragu-ragu. Beliau begitu yakin dengan produk ini dengan hasil yang menakjubkan.


Testimoni 2

Salah seorang ahli bioasli mengalami masalah kulit seperti muka berjeragat serta tompok-tompok hitam. Beliau pernah menggunakan pelbagai produk pembersih muka termasuk produk yang berjenama tetapi masih tidak nampak kesan serta hasil yang diharapkan. Selepas itu, beliau diperkenalkan oleh adik beliau mengenai keberkesanan set anggun series. Beliau terus mencuba dan selepas 3 bulan lebih, warna muka mula nampak sekata, cerah dan bersih. Kesan hitam jeragat mula hilang. Rakan-rakan beliau memuji kerana muka tampak lebih berseri, bersih dan cerah serta menawan.
tntmtrmytmy