Produk Rambut Subur

RM35 -- Tonik rambut kelapa dara lelaki(T-POLO)
PRODUK SELAMAT DI GUNA..ADA KELULUSAN KKM
KKM NOTIFICATION NO. NOT080100469K

RM35 -- Tonik rambut kelapa dara wanita (T-HUGO)
PRODUK SELAMAT DI GUNA..ADA KELULUSAN KKM
KKM NOTIFICATION NO.NOT:080100470K

RM35 -- VIRGIN COCONUT OIL SYAMPOO saiz 500ml
Membersih & Menyegarkan dan menghilangkan kelebihan minyak pada kulit kepala dengan satu cucian. Diperkaya dengan nutrient Minyak Kelapa Dara, Ia membersih Dan menyuburkan rambut dan kulit kepala serta menghalang kelekitan dan kegatalan setiap hari. Untuk kulit kepala yang bersih dengan kesegaran yang berterusan, gunakan setiap hari.

RM40 -- Minyak Kelapa Dara Madu

RM40 -- Minyak Kelapa Dara Asli


TIPS PENGGUNAAN PRODUK RAMBUT SUBUR
-- Tonik rambut kelapa dara guna setiap hari pagi & malam (jangan sapu tonik ini ketika rambut masih basah)
-- Virgin coconut oil syampu guna setiap hari pun boleh
-- Minum minyak kelapa dara madu 1 sudu pagi dan petang untuk kesihatan dalaman rambut
-- Minyak kelapa dara asli hanya guna jika masalah kelemumur anda benar2 serius..selepas masalah itu berkurangan boleh tukar guna tonik rambut sahaja

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK

Saya seorang peniaga. Banyak sudah wang saya laburkan untuk perniagaan saya. Masalah datang bertimpa-timpa, seakan tiada kesudahannya. Namun bayang-bayang untung dan kejayaan masih tidak kelihatan. Disamping perniagaan banyak perkara lain yang terpaksa saya fikirkan, termasuk keluarga dan anak-anak yang bertebaran tinggal di asrama (termasuk pembelajarannya, perbelanjaannya, serta keselamatannya). Kadang-kadang tidur tidak nyenyak dan selalu terganggu oleh mimpi-mimpi yang menekan perasaan. Pada peringkat awal kesan ketara yang saya alami ialah rambut secara keseluruhannya menjadi halus seperti rambut bayi diikuti keguguran rambut yang teruk. Cuma dengan sekadar usapan pada kepala sudah cukup untuk rambut saya gugur. Akhirnya saya dapati bahagian atas kepala saya sudah mula kelihatan kulit, dengan rambut yang sudah terlalu jarang. Risau dengan keadaan tersebut saya berikhtiar mencari penawar. Mujur saya terjumpa Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure dan + Honey) Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) saya sapukan di kepala setiap malam sebelum tidur dan minyak kelapa dara + madu saya minum satu sudu setiap hari. Kini masalah rambut gugur saya telah selesai dan secara kseluruhannya rambut saya sudah segar kembali sepertimana ketika saya remaja dahulu - bilah rambut kerasi serta hitam bersinar kembali.

Pengakuan Dr. Bruce Fife (Doctor Naturopati – USA)

Saya telah diserang kelemumur sejak masih remaja. Apa yang boleh saya lakukan adalah dengan menggunakan syampu ubat (syampu anti kelemumur) yang telah saya pakai sejak bertahun-tahun lamanya. Walaubagaimanapun, apabila saya cuba menggantikannya dengan syampu tanpa ubat (tanpa anti kelemumur), rambut saya kembali berkelemumur. Selepas itu, saya banyak mempelajari tentang bahan kimia aktif yang digunakan dalam kebanyakan produk rawatan kesihatan, saya tidak lagi menggunakan syampu anti kelemumur. Saya mula menggunakan lebih banyak sabun dan syampu herba alami iaitu bahan organik semulajadi tetapi sebagaimana sebelumnya, kelemumur mulai tumbuh malah semakin banyak. Kemudian, saya mencuba apa saja dari bahan organik semulajadi (natural) yang saya temui. Nampaknya tiada yang dapat mengatasi keadaan kelemumur pada rambut saya.

Akhirnya, saya meletakkan minyak kelapa pada rambut dan mencucinya beberapa jam kemudian. Hasilnya amat menakjubkan! Hanya sekali pemakaian saja, semua kelemumur saya hilang. Pada mulanya, saya berasa tidak percaya ianya sebegitu mudah kerana tiada yang dapat mengatasinya sebelum itu kecuali syampu anti kelemumur. Kini saya mempunyai satu produk daripada bahan organik semulajadi yang bukan saja dapat membersihkan kelemumur saya, bahkan juga baik untuk rambut dan kulit kepala saya dan minyak kelapa menjadi bahagian tetap dalam produk penjagaan diri saya.

Pengakuan Amanda George (Pakar kecantikan rambut terkenal di New York)

Pakar kecantikan rambut terkenal New York, Amanda George memberikan penghargaan kepada minyak kelapa untuk rambut indahnya. "Saya keramas dua sendok minyak kelapa hangat pada rambut saya sebelum tidur kemudian mencucinya di pagi hari, " kata Amanda. Hasilnya adalah rambut yang halus dan bercahaya. Untuk menghangatkan minyak boleh diletakkan di dalam air hangat atau meletakkannya dekat air panas yang mengalir.

Pengakuan Pengasas Desaku Trading, Ishak Basiran

Kelemumur pada kulit kepala dan rambut sangat merimaskan, gatal dan berbau tidak menyenangkan. Lebih malang lagi kelemumur akan mengakibtkan rambut kita kurang sihat dan sekiranya berterusan ianya akan menjejaskan kesuburan akar rambut. Akibatnya rambut kita akan menjadi kurus dan akhirnya gugur dan kesudahannya menjadi botak. Inilah yang berlaku kepada diri saya sendiri.

Disebabkan masalah inil saya berusaha mencari penawarnya, sehingalah saya bertemu seorang rakan di majlis rewang kenduri yang botak licin satu ketika dahulu tetapi sekarang tumbuh terpacak sedikit. Dia memberi tahu saya supaya mengunakan minyak kelapa yang beliau pakai. Pada ketika itu kami tidak mengetahui yang itu ialah minyak kelapa dara sehinggalah saya menghadari hari terbuka di Mardi. Bila saya melihat Minyak Kelapa Dara keluaran Mardi dan bertanyakan spesifikasi barulah saya tahu minyak yang saya pakai itu ialah Minyak Kelapa Dara.

Bermula dari saat itu saya terus mengkaji dan belajar menghasilkan Minyak Kelapa Dara yang lebih berkualiti yang sekarang ini saya namakan Minyak Kelapa Dara Bio-Asli. Memang benar ia sangat mujarab untuk masalah kelemumur dan keguguran rambut di sebabkan kandungan lauric acid , capric acid dan berbagai lagi jenis fatty acid yang bertindak membunuh kulat kelemumur dan meresap jauh ke dalam kulit kepala untuk merawat sel-sel yang rosak. Alhamdulilah hasilnya sangat memuaskan dan kini ianya menjadi minyak rambut, muka dan minuman saya setiap hari.

dfgrr